Om kakor (cookies)

Vi använder kakor på webbplatsen. En kaka är en liten textfil som sparas på din dator. Den innehåller information som används för att förbättra webbplatsen för dig som besökare.

Informationen gäller framtidsdagen.eskilstuna.se

Enligt lagen (2003:389) om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft 25 juli 2003, ska alla som besöker en webbplats med kakor få information om att webbplatsen innehåller kakor, vad de används till och hur de kan undvikas.

Dessa kakor används på webbplatsen

Webbplatsen är byggd i verktyget Sitevision och använder endast nödvändiga, tillfälliga kakor. En tillfällig kaka sparas tillfälligt och raderas automatiskt när du stänger ner din webbläsare. En tillfällig kaka kallas även för sessionskaka.

Nödvändiga kakor

Nödvändiga kakor används för att webbplatsen ska fungera på ett korrekt sätt.
Nödvändiga kakor går inte att inaktivera.

JSESSIONID är en teknisk kaka som används för att identifiera inloggade användare och ge korrekta behörigheter. Tillfällig kaka som raderas när du stänger ner din webbläsare.

SiteVisionLTM är en teknisk kaka som används för att hålla ordning på vilken bakomliggande server som besökarens webbläsare ska kommunicera med. Tillfällig kaka som raderas när du stänger ner din webbläsare.

Funktionella kakor

På webbplatsen används inte funktionella kakor.

Analytiska kakor

På webbplatsen används inte analytiska kakor.

Så stänger du av eller tar bort kakor

Om du vill kan du stänga av funktionen att spara kakor i din webbläsare. Det gör du genom att gå in i säkerhetsinställningarna i din webbläsare.

Mer information om kakor

På Post- och telestyrelsens webbplats finns mer information om kakor